Odihna la Vadul lui Voda

Odihnă la Nistru. Baze de Odihnă la Vadul lui Vodă

Despre Vadul lui Vodă Harta baze de Odihnă Cafenele și restaurante Fotogalerie
 
Baza de odihnă NICK HOUSE

Vadul-lui-Voda

Vadul lui Vodă toți baze de odihnă

Viaţa unui om modern este plină de numeroase griji şi necazuri cotidiene, iar deseori şi de muncă rutină, dificilă şi obositoare. Toate acestea se reflectă negativ asupra stării fizice şi spirituale. Stresul permanent şi lucruri fără sfârşit deseori provoacă osteneală sau chiar un colaps nervos.

Este oare posibil de evitat aceste probleme? O cură excelentă este Odihnă bună în Natură, alături de prieteni sau familie dragă.

Iar dacă afacerile sau problemele cotidiene nu vă lasă pe mult timp şi nu vă permit să întreprindeţi o călătorie în ţările calde, de exemplu în Egipt sau Turcia? Deci, ce să facă în acest caz? Răspunsul este simplu şi evident. Pentru ce să vă duceţi departe, când aveţi practic la îndemână o oportunitate excelentă de a se relaxa perfect şi a se bucura de frumuseţile Naturii. Probabil aţi înţeles deja, că vorba merge despre pensiuni, baze şi case de odihnă din Vadul-lui-Vodă.

Unde mai puteţi găsi un loc pentru a petrece weekend-ul meritat, să organizaţi o petrecere corporativă, o zi de naştere sau o serbare pentru copii?

Răspunsul este simplu - la Vadul-lui-Vodă! Baze de recreere, pensiuni, vile s-au aşezat confortabil de-a lungul malului şerpuit al râului Nistru, în mijlocul unui parc pitoresc şi la aer pur.

Pentru o relaxare şi distracţie adevărată nu aveţi să călătoriţi mult timp cu tren sau avion: 30 de minute în automobil - şi sunteţi bineveniţi la una din cele mai confortabile baze de odihnă, unde puteţi alege cazarea în blocuri îngrijite, vile sau casuţe din lemn cu atmosferă plăcută. La Vadul-lui-Vodă fiecare poate să-şi găsească ceva pe plac.

Pentru cei care îşi preţuiesc propria frumuseţe şi sănătate sunt prevăzute bazine, saune, băi şi un spectru larg de alte servicii, cu care se mândresc baze moderne de odihnă de la Vadul-lui-Vodă. Amatorii petrecerilor zgomotoase vor putea să se distreze din plin la discoteci sau baruri de noapte de pe malul Nistrului.

Gurmanzii sunt aşteptaţi de cele mai rafinate gustări ale bucătăriei tradiţionale moldoveneşti şi a celei europene, banchete şi recepţii organizate în restaurante şi baruri liniştite şi confortabile. Iar seara, la o plimbare pe malurile râului Nistru, admirând apusul roz de soare, cu fiecare gură de aer proaspăt şi limpede cu aromă intensă a pădurii veţi simţi cum oboseala dispare fără urme.

Recomandat baze de odihnă

baza de odihnă Green Park
noua baza de odihnă Calatorul
noua baza de odihnă Nick-House

Baze de odihnă
"Green Park"

Uneori fiecare din noi are o mare dorință să uite de viața agitată orășenească, ritmul obositor al orașului mare, să se relaxeze trupește și sufletește și pur și simplu să savureze toată frumusețea naturii în cercul celor apropiați.

Baze de odihnă
"Calatorul"

Centru de recreere "Călătorul" ofera cazare pentru un case confortabile din lemn și piatră de construcție diferite nivele de confort, in partea centrala a statiunii Vadul-lui-Vodă.

Baze de odihnă
"Nick House"

Anume la Noi va puteti bucura de Odihnă in Vadul lui Vodă, in confort si la cele mai accesibile preturi! Amplasarea hotelului va parea foarte comoda pentru cei, care pretuiesc Odihnă relaxanta, caci hotelul este situat nu departe de plaja, insa intr-o zona relativ linistita.

Costul: din 200 lei
Costul: din 100 lei
Costul: din 250 lei

Foto Vadul-lui-Vodă

 Vadul-lui-Vodă

Есть море и солнце, река есть и небо,
Ну как обьяснить, если рядом ты не был?
Там встречи, там радость, там счастье и лето.
Приедь, прикоснись ты к Днестру этим летом!
И, если ты сердцем к нему прикоснёшься,
То, хочешь - не хочешь, а точно вернёшься.

П. Д. Вердеревский

Rambler's Top100